Genel

FANLI SERİNLETME SİSTEMİ

Fanlı Serinletme Sistemi İle Kalıcı Montajlı Yüksek Basınçlı Misting Fan Kitleri ve Sistemleri

  • Gelişmiş Misting Sisteminin Sis Fanları Hava sıcaklığını 20 ° ‘ye kadar düşürebilen ince bir su buharı üretir.
  • Tek seferde bir sis fanı veya 15 adede kadar sisleme fanını çalıştıracak büyüklükte 70/120 bar Sis Pompası entegre ediyoruz.
  • Bu sistemler, kalıcı montajlı sisleme fanlarınızı ve pompa sisteminizi kurmak için ihtiyacınız olan her şeyi içeren kitler halinde satılmaktadır.
  • Sis Fanlar, buğulanarak veya buğulanmadan çalıştırılabilir veya birkaç sisleme fanıyla bölgelere ayrılabilir.
  • Maksimum aşağı eğim 30 °
  • Tüm sis fanları paslanmaz çelik sis halkalarına sahiptir.
Fanlı serinletme sistemi

Fanlı Serinletme Sisteminde Misting Pompalar

Sonunda, bir sisleme fanına veya sistemine sahip olan herkesin yeni bir pompaya yatırım yapması gerekecektir. Çeşitli sürücüler, hızlar ve PSI seçeneklerinde mükemmel düşük, orta ve yüksek basınçlı sisleme pompaları serimizle dış mekan soğutma sisteminizin performansını iyileştirin.

Mevcut sisleme sistemi pompanızı her zaman yükseltme seçeneğiniz vardır. Doğrudan tahrikli sisleme pompaları, geniş alanlarda sürekli koku ve toz kontrolü için üstün, yüksek çıkışlı sis sağlar. Sessiz kasnaklı kayış ünitelerimiz, orta ila hafif sis çıkışı ve haşere kontrolüne ihtiyaç duyan daha küçük alanlar için idealdir.

Tüm fanlı serinletme sistemi pompa ünitelerimiz, su beslemesi düşük olduğunda otomatik kapanma için bir güvenlik anahtarı dahil, UL tarafından tanınan bileşenlere sahiptir. Her iki ünite tipi de evinizin veya iş yerinizin kesici devresinin aşırı yüklenmesini önlemek için termal ve kısa devre korumasına sahiptir.

En iyi düşük veya yüksek basınçlı sisleme sistemi pompasını seçerken alan boyutları çok önemlidir. Mevcut sisteminizle veya fan ve nozül kapasitenizle uyumlu birimleri arayın. Özellikle yüksek basınçlı beygir gücü motorlarımız için elektrik uyumluluğunu da kontrol edin. Sisleme sistemi pompalarımızın çoğu, ünitenin ömrünü uzatmak için bir röle ve ikili filtre ile üç fazda mevcuttur.

Fanlı Serinletme Sisteminde Misting Fanlar

Fanlı Serinletme Sistemi veya hat sisteminizin ömrünü korumak ve uzatmak için Advanced Zorlu Mekanik’te ihtiyacınız olan tüm parçaları ve aksesuarları bulun. Güvenli çevrimiçi ödeme hizmetimiz, yeni sisleme pompanızı seçmenizi, satın almanızı ve kurmanızı tamamen kolaylaştırır.

Evaporatif soğutma ve sisleme fanları! Zorlu Mekanik Sistemler, bireysel ihtiyaçlarınız için üstün dış mekan soğutma sistemleri, veranda sisleyicileri, sisleme fanları, buharlaştırmalı soğutma ve taşınabilir fanlar sağlar.

Gelişmiş sisleme sisteminin buharlaştırmalı soğutma sistemleri, herhangi bir artık nem olmadan flaş buharlaşan ve yaklaşık 30 derece Fahrenheit soğutan 10 mikronluk bir damlacık oluşturan 1.000 psi’lik bir pompa sisteminden oluşur.

Evaporatif soğutma sistemlerimiz spor etkinlikleri, açık hava partileri, konserler, yarış takımları, açık hava restoranları, teraslar, depolar, üretim tesisleri, enjeksiyonlu kalıplama, gıda işleme ve neredeyse tüm yüksek ısılı endüstriyel uygulamalar için mükemmeldir.

FANLI SERİNLETME SİSTEM DETAYLARI

Zorlu Mekanik fanlı serinletme sistemi, bugün piyasadaki en yüksek verimli pompa ve motorlardan oluşmaktadır. Son derece eğitimli satış ve servis personelimiz, evaporatif soğutma, sisleme fanları, dış mekan soğutma sistemleri ve teras camları hakkında bilinmesi gereken her şeyi bilir.

Açık hava tatil köyü ve restoran sisleme sistemleri, müşterilerinizi serin tutmak için sıcak havalarda bir zorunluluktur. Zorlu Mekanik, herhangi bir dış mekanı soğutmak için taşınabilir veya monte edilmiş sisleme fanları veya kalıcı olarak monte edilmiş sisleme hatları sunar. Aero Mist’in veranda sisleme sistemleri, rahat ve davetkar bir yemek deneyimi sunar. Konuklar, açık hava teraslarında oturduklarında sıcaktan etkilenmek zorunda kalmazlar ve serin bir ortamda aileleri ve arkadaşlarıyla yemeklerin tadını çıkarabilirler. Dışarıda oturmak için bekleyen müşteriler, ideal sisleme fanları ile serin kalabilirler.

Fanlı Serinletme Sistemi, müşterilerinizin kortların yakınında, atıştırmalık büfesinde ve hatta havuz kenarında rahatlamasını sağlar. Zorlu Mekanik yüksek basınçlı sisleme sistemleri, açık alanları ıslaklık olmadan soğutmak için buharlaşan küçük su damlacıkları oluşturur.

Zorlu Mekanik, günlük kullanımın zorlu taleplerini karşılayan eksiksiz bir ticari sınıf pompa ve malzeme serisi kullanır. Ürünlerimizde sadece en kaliteli parçalar kullanılmaktadır.

Gönderiler