Bahçe serinletme sistemleri
Genel

Cafe Serinletme Sistemleri

Açık alan soğutma nedir?

Bahçe serinletme sistemleri ve açık hava soğutma sistemleri mekanik  filtre,pompa,boru,püskürtücü ve vantilatörlerden oluşur.Şebeke hattından alınan su mekanik filtreden geçirilerek temizlenir.Temizlenen su makine hortumu ile yüksek basınç pompasına iletilir.Şebekeden alınan suyu pompa 70/100 bar arasına yükselterek püskürtücü nozullara pompalar.Püskürtücü ağızlardan çıkan su zerreciklerini vantilatör ortama dağıtır.

Kullanım Alanları

Bahçe,teras,veranda altı,açılır tente, Restaurant serinletme sistemlerinde, Kafeterya ve geniş alanların serinletilmesi, Açık alanlar ile bahçe ve terasların serinletilmesi, Fabrika ve depo alanlarının serinletilmesi, Tamirhane, Atölye ve İmalathanelerin serinletilmesi, Fuar ve güreş alanlarının serinletilmesi, Gösteri merkezleri ve yüksek hacim ve tavanlı alanların serinletilmesi, Beach parklar ile Kır düğünü organizasyonlarında açık alan ve yarı açık alanların tamamında kullanılabilir.

Açık alan soğutma ve serinletme sistemini klima yatırımı ile kıyaslamak bir kıstas kesinlikle olamaz. Klima açık alanda etki etmeyeceği gibi boşuna elektrik sarfiyatı olur. Mist (Su buharı püskürtme) Soğutma açık alan ve bahçeler için kullanılabilecek tek üründür.

İşletmenizin açık alanlarında soğutma sistemi yoksa, sıcaktan dolayı işletmenize gelmeyen müşterilerinizi düşünün. Aşırı sıcak tan dolayı 1 ay boyunca kaçırdığınız müşterinin firmanıza kazandıracağı bedel sizin açık alan soğutma için yapacağınız yatırım maliyetinden daha yüksek olacaktır.

Açık alan soğutma sistemi nedir?

Bahçe serinletme sistemleri ve açık hava soğutma sistemleri genel olarak cafe sahiplerinin müşterilerini daha rahat bir ortamda misafir etmek için kullandıkları ortam serinletme sistemidir. soğutma sistemleri fiyatları için paket fiyatlarımız sayfasını inceleyebilirsiniz.

Açık alan serinletme ve açık alan soğutma sistemi nasıl yapılır?

Açık alan soğutma ve açık hava soğutma sistemleri, şebeke suyuna bağlanan yüksek basınç pompası şebekeden gelen suyu (4-6 bar) basıncı arttırarak püskürtücü memelere basar. Püskürtücü memelere ulaşan su ortama dağılırken 0.15/0.20 mikrona bölünür.Sanayi tipi vantilatörler oluşan sisi ortama dağıtır.Aynı sistem nemlendirme amacı ile kullanılabilir.Opsiyon el olarak sisteme dozaj pompası ilave edildiği taktirde ortama istenilen koku verilebilir.Açık alan soğutma sistemi dış mekanlarda kullanılır.Kapalı ortamda çalışması halinde ortamdaki nem oranını yükselterek insanları rahatsız eder.Bu tercih genel olarak mantarhane nemlendirmede kullanılır.

bahçe serinletme sistemleri
Açık alan soğutma sistemi nerede kullanılır?

* Cafe,bar,restaurant

* Oteller,tatil köyleri

* Gezi alanları

* Fabrikalar

* Miting alanları

* Özel organizasyonlar

* Deniz kenarı,kumsallar

Bahçe serinletme de

* Golf sahaları

* Konser alanları

* Villa ve teraslar

* Antreman sahaları

* Cafe dış mekanlar

* Çadır ve veranda altı

* Açık alan ve yarı açık olan tüm mekanlarda kullanılabilir

Enerji sarfiyatı ne kadardır?

Açık alan serinletme sistemimiz 1 lt pompa baz alınarak hesaplandığında ortalama olarak 50 watt elektrik enerjisi tüketir ve dakikada 1 lt su harcar

Bahçe serinletme sistemleri  ve açık alan soğutma sistemleri yönergelere uygun montaj edildiği taktirde kesinlikle ıslatma/damlatma yapmaz.Damlama önleyici olarak sistemimizde iki adet parça mevcuttur.Sisleme pompasının üzerinde bulunan otomatik tahliye özelliği sayesinde pompa devreden çıktığı anda otomatik tahliye özelliği devreye girerek sistem içerisindeki suyu dışarıya pompalar.Ayrıca püskürtücü’de bulunan çek valf sayesinde pompa devreden çıktığı andan itibaren  püskürtücü kendini kapatarak ıslatma ve damlatmayı önler.

Açık Alan Soğutma Sistemleri

Müşterilerinizi ve çalışanlarınızı daha ferah bir ortamda ağırlamak istemez misiniz? Bahçe serinletme sistemleri size bu konuda yardımcı olabilir.Müşterilerinizin ilk tercihi siz olabilirsiniz.Sıcak yaz aylarında bunalan müşterilerinizi mekanınızda daha uzun bir süre tutabilirsiniz ayrıca yeni müşteriler edinebilirsiniz.Bu yöntem size daha fazla gelir ve müşteri memnuniyeti kazandıracaktır.Görsel efekt (sisleme) sayesinde mekanınız oldukça ilgi çekecektir.Açık alan soğutma sistemi kurulan mekanlarda müşteri artışı gözlenmiştir.Sistem kurulan mekana sinek gibi haşerelerin girmesi engelleneceğinden dolayı daha kaliteli hizmet sunma şansınız artacaktır.Sistemin enerji tüketimi çok düşük olduğundan dolayı ilk yaz sezonunda kendini amorti eder.

Gönderiler