Açık alan serinletme
Açık Alan Soğutma Sistemleri

Açık Alan Serinletme Sistemleri

Açık Alan Serinletme  sistemleri   kalabalık insan ve sigara dumanından dolayı sürekli taze hava ve soğutmaya ihtiyacı olan bu tip mekanlar için hem ilk yatırımda hem de kullanımda ideal ve ekonomik çözümler sunacaktır.  Misting sistem serinletme ve ısıtma sistemlerinin sağladığı farklı modeller zengin ürün çeşitleri açık hava ortamında gerekli şartları sağlamada garantili çözümler sunmaktadır Restaurant ve Bar-Cafelerde müşteri memnuniyetini ve konforunu en üst düzeye çıkararak mekanınızda daha fazla vakit geçirmeleri sağlanır.

Sistem gereksinimleri

* Makine musluğu

*Makine hortumu

*Yüksek basınç pompası

*Sanayi tipi vantilatör

*Yeter miktarda yüksek basınç borusu

*Sabitleme kelepçesi

*Nozul taşıyıcı

*Nozul

Açık alan serinletme sistemi vantilatör hesaplaması nasıl yapılır?

Vantilatör sayısı hesaplamak oldukça basittir.Ortalama olarak 25 metrekare için bir vantilatör gereklidir.Geriye kalan vantilatör çapı ve pompa litre/dk hesaplamasını satıcı firma yapmaktadır.Açık alan serinletme, cafe serinletme sistemleri, açık alan serinletme sistemleri hakkında bilgi almak için bizi arayınız.

Ortalama vantilatör hesaplaması şu şekildedir.

25 m2 /  1 adet

50 m2 /  2 adet

75 m2 /  3 adet

100 m2 / 4 adet

Sistem satın alırken dikkat edilmesi gereken hususlar.

* Serinletme sistemi adı altında size mantarhane nemlendirme veya balık reyonlarında kullanılan alçak basınç pompası satabilirler.

* Faturasız ürün almamaya özen gösteriniz.Aksi takdirde ürün bozulduğu anda hiçbir hak talep edemezsiniz.

* Garanti süreleri tüm ürünlerde iki yıl olarak belirlenmiştir.İki yıl içinde ürünlerde çıkabilecek arızalarda birebir değişim garantisi veren firmadan yazılı belge isteyiniz.

* Su basıncını sistem kurulmadan önce kontrol ediniz.Yeterli basınç olmadığı takdirde sistem verimli çalışmaz.

* Taklit ürünlerden uzak durunuz.Alacağınız sistem ortama su değil 0.15 / 0.20 mikron zerrecikler dağıtmalı.Aksi takdirde müşterileriniz rahatsız olabilir.

* Profesyonel sistemler ucuz değildir.Alacağınız en küçük sistem minimum 5000 tl civarındadır.

* Hatlı sistemler genel olarak görsel amaçlı kullanılır.Mekanın içine uygulanmaz.Aksi takdirde paspas ile su çekmek zorunda kalırsınız.

* Sistem uygulanan mekanda ortam ısısını 8 ila 12 derece arasında arasında düşürür.Sistem kapalı devre çalışmaz.Aksi takdirde nem oranı yükselerek mekanda su damlacıkları oluşur. Açık alan serinletme, cafe serinletme sistemleri, açık alan serinletme sistemleri hakkında bilgi almak için bizi arayınız.

Açık alan serinletme sistemi maliyetleri

* Yatırım maliyeti yüksektir.

* Enerji tüketimi düşüktür.

* Sistemdeki en küçük pompa çalıştığı sırada dakika da 0.7 lt su harcar.

* Uygulaması basittir.Bu yüzden uygulama maliyeti düşüktür.

* Sistemdeki en pahalı parça yüksek basınç pompasıdır. Açık alan serinletme, cafe serinletme sistemleri, açık alan serinletme sistemleri hakkında bilgi almak için şimdi ara : 0 212 664 68 45

Buharlı serinletme sistemindeki sisi oluşturan su damlacığı boyutu soğutma etkisinin belirleyici faktörüdür. Küçük damlacıkların her birinin buharlaşması, daha küçük damlacıklara kıyasla havayı soğutan şeydir; büyük olanlar saniyenin binde biri kadar daha uzun sürer. Islanmamak için şansınız var, eğer tamamen buharlaşmadan önce size inerse, diğer taraftan, oldukça kuru bir havaya girerseniz, su cildinizden buharlaştığı için bu şaşırtıcı olabilir. Bununla birlikte, aşırı nemli havalarda rahatsız edici olabilir. Orta havada buharlaşan daha küçük damlacıklar, daha hızlı bir soğutma etkisi yaratarak flaş buharlaşması olarak ortaya çıkar.

Yaz aylarında kullanamayacağınız bir buğulanma sistemi ne işe yarar? Herhangi bir üründe olduğu gibi, bakım çok önemlidir ve bu, sisleme vantilatörleri ve sisleme sistemleri için de geçerlidir. Her seferinde bir veya iki yıl boyunca herhangi bir şey yapmak zorunlu olmamasına rağmen, yıllık veya periyodik temizlik ile birlikte minimum bakım, buğu ünitesini yıllarca kullanılmasına rağmen yepyeni görünmesini sağlar. Benzer şekilde, bakım gerektiren bir buğulanma vantilatörlerinin / sisteminin nasıl kullanılacağının bilinmesi de çok önemlidir.Sistem düşük kapasite ile çalışırsa alanı soğutmaz.Yüksek kapasitede çalışır ise alanı ıslatır.

Buharlı serinletme sistemleri hakkında daha fazlası için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Gönderiler