Bahçe Serinletme Sistemleri

Dış Alan Serinletme Sistemleri

Dış alan serinletme sistemleri:Temel olarak yüksek basınç pompası,mekanik filtre,yüksek basınç borusu,püskürtücü memeler.Ve endüstriyel vantilatörlerden oluşur.Açık alan serinletme sistemi ile aynı özellikleri taşımaktadır. Yaz aylarında neden İstanbul’un neden bu kadar sıcak olduğunu hiç merak ettiniz mi? Yaz döneminde hava 38 derece veya daha sıcak olabilir.Ancak kıyıya yakın sis güçlü bir “evaporatif soğutma” etkisine sahiptir. Artık bir veranda buğulanma sistemi ile aynı soğutma gücünü kullanabilir. Ve herhangi bir dış mekan alanını 20 derece veya daha fazla soğutabilir.İklimlendirme ve soğutma sistemlerimiz suyu yüksek basınçta küçük sisleme memelerinden pompalar. Sonuç, havada yüzen ve daha sonra anında buharlaşan mikro ince bir sistir.

dış mekan serinletme
dış mekan serinletme

Dış Alan Serinletme Kullanım Alanları

Dış alan serinletme sistemleri, acık alan serinletme, iklimlendirme ve soğutma teknolojisi , buharlı soğutma sistemleri. Cafe,restoran,bar,açık alan ve yarı açık olan tüm mekanlarda kullanılabilir. Sisleme vantilatörleri, büyük bir grubu serin tutmak için mükemmel bir araçtır. Vantilatörün esintisini sisin soğutma gücü ile birleştirerek havayı 20 dereceye kadar soğutulabilir. Düğünler, açık hava festivalleri, spor etkinlikleri veya birçok insanın toplanacağı diğer dış etkinlikler için açık hava soğutma sistemlerini kullanın.

Bahçe soğutma sistemleri

Bahçe soğutma sistemi ile aynı özellikleri taşır.Şebeke hattına bağlanan su mekanik filtreden geçerek yüksek basınç pompasına iletilir.Pompa şebeke suyunu ortalama 100 bar seviyesine çıkarır ve sisleme memelerine gönderir.

Sistem havayı ne kadar soğutabilir?

Bahçe soğutma ve bahçe serinletme sistemi uygulanan alanda ısı derecesini ortalama 10 – 15 derece arasında düşürür. Açık hava soğutma dış mekan vantilatör bahçe soğutma sistemleri bu plana bağlıdır.

Dış Alan Serinletme Sistemi Neden Yapılmalı?

Dış alan serinletme sistemi bahçe serinletme dışında uygulanan ortama sinek vb kanatlıların girmesini engeller. Mekana görsel anlamda hareketlilik katar.Müşteri potansiyelinizi artırır.

Enerji tüketimi ne kadar?

Bahçe soğutma sisteminin enerji tüketimi klima ve benzeri soğutuculara göre düşüktür. Sıcak yaz mevsiminde günde 8 saat çalışan sistem ayda ortalama 850 litre su tüketir.

Kullanım alanları

Cafe,bar,restaurant,bahçe,pergola altı,açılır kapanır tente,açık alan ve yarı açık alanlar,miting alanları,kır düğünleri,açık hava organizasyonları.

Ürünler ve kurulum maliyet hesaplama

Bahçe sogutma sistemi fiyat hesaplaması oldukça basittir.Ana sistem fiyatı 4500 TL dir. Eklenecek her bir vantilatör için sistem üzerine 750 tl eklenerek ortalama fiyat bulunur.Bahçe soğutma, açık hava soğutma, dış mekan vantilatör sistemleri kullanılır.

Dış alan serinletme sisteminde kullanılan tüm ürünlerimizi buradan inceleyebilirsiniz.