cafe buharlı vantilatör
Blog

Cafe Buharlı Vantilatör

Cafe buharlı vantilatör: Serinletmek amacıyla kullanılan standart vantilatörler mevcut havayı üfler. Çalışma prensibi bu şekilde olan cihazlar dolayısıyla istenilen verimi vermemektedir. Açık alanların serinletme’de yüksek verimlilik düşük sarfiyatı sebebi ile en çok tercih edilen Misting Sistem ( Cafe Buharlı vantilatör)dir.

Yardımcı ekipmanlar yardımı ile vantilatörlere bağlandığında çıkan serin ve homojen havayı daha geniş alanlara dağıtır. Daha yüksek verimlilikle hızlı bir şekilde dağıtmasından dolayı tercih edilmektedir.Buharlı serinletme sistemleri temel olarak yüksek basınç pompası. Yüksek basınç borusu,sisleme memeleri ve yardımcı ekipmanları ile oluşmakta olup genelde cafeler’de kullanılmaktadır.

Cafe Serinletme sıcak yaz aylarında güneşin bunalttığı ve sıcağın oldukça fazla hissedildiği saatlerde insanlar dışarı çıkmak istemezler. İşletmelerinde açık alanları bulunanlar ve açık alanlarında personel çalıştıranlar bu durumdan olumsuz etkilenirler.

Sıcak yaz aylarında müşteriyi kendisine çekmek ister. Fark yaratmak isteyen ve mevcut müşterilerini çok daha rahat bir ortamda ağırlamak ister. İşletmeler için cafe serinletme sistemleri faydalı olacaktır. Yatırım maliyeti ve enerji tüketimi oldukça düşük olduğundan dolayı en çok tercih edilen sistemdir. Piyasada serinletme sistemi adı altında alçak basınçlı cihazlar satılmaktadır.

Cafe Buharlı Vantilatör Avantajları

Cafe buharlı vantilatör Cafeler, restorantlar veya çeşitli eğlence sektöründeki işletmeler mekanlarının daha fazla büyümesi. Ve daha fazla müşteriye hitap edebilmesi için işletmelerinin önündeki bahçeleri veya  açık alanları kullanır. Ama aşırı sıcak geçen yaz aylarından dolayı müşteriler bu bölümleri tercih etmeyip kapalı alanları tercih etmektedirler. Bu yüzden işletmeler müşteri kapasite kaybı yaşamaktadırlar. Bu sorunun ortadan kaldırılması için  Misting sistem daha ekonomik ve verimli olarak işletmenizde yer açabilmektedir.Buharlı Serinletme Sistemleri  bu alanda kullanılan ekonomik maliyetli olarak en çok tercih edilen sistemler arasındadır. Cafe soğutma,açık alan serinletme, cafe serinletme, bahçe soğutma sistemleri gibi seçenekler mevcuttur.

Buharlı Vantilatör Sistemleri

Cafe buharlı vantilatör, bahçe serinletme ve cafe serinletme  sistemleri yüksek basınçlı pompalar sayesinde basılan suyu mekanik filtre ile süzer.Ve mikrop, kireçten arındırarak ince ağızlı memelerden çıkışı esnasında ince bir sis tabakası oluşturur. Bu sistemde özel ve görsel efektler oluşturmak mümkündür.Dünya çapında uygulamalarda; bu alanda kanıtlanmış güvenilirlik ve yüksek verimlilikle sisleme sistemleri için en iyi değeri sağlayan yöntemlerden biride Misting Sistem olarak gösterilmektedir.

Görsel Efekt Oluşturmada Misting Sistem Cafe dış cephelerinde havuz kenarlarında park bahçe miting alanları konser alanları su parkları kullanılmaktadır.Oldukça ilgi çekicidir.Müşteri çekmek amacı ile kullanılmakta olup enerji tüketimi oldukça düşüktür.

Açık alan serinletme, bahçe serinletme ve cafe serinletme  sistemleri yüksek basınçlı pompalar sayesinde su 120 Bar basınca ulaşır.Basılan suyu mekanik filtre ile süzerek mikrop ve kireçten arındırarak ince ağızlı memelerden çıkar. İnce bir sis tabakası oluşturduğundan özel ve görsel efektler oluşturmak mümkündür.Dünya çapında uygulamalarda; bu alanda kanıtlanmış güvenilirlik ve yüksek verimlilikle sisleme sistemleri için en iyi değeri sağlayan yöntemlerden biride Misting Sistem olarak gösterilmektedir.

Gönderiler